Gezi Kitaplarını Rafa Kaldıran 4 Seyahat Uygulaması - Event4.0 | 4. Nesil Etkinlikler, Trend ve Gelişim Portalım

YENİ ÇIKANLAR

18 Mayıs 2020 Pazartesi

Gezi Kitaplarını Rafa Kaldıran 4 Seyahat Uygulaması

Seyahat Dergileri Tozlanırken, Uygulamalar Yükseliyor

en-iyi-4-seyahat-uygulaması

Farklı yetkinlikleri sayesinde, fikir sahibi olmadığımız herhangi bir destinasyon ile ilgili bize anında çözümler sunan 4 uygulama;  online tur operatörleri, bilet siteleri, dijital destinasyon haritaları ve yapay zeka içeren botları ile entegre çalışarak ilgili yerlerdeki tüm seyahat planlarımızı otomatikman yapabiliyorlar.

Ayrıca artık kurumsal anlaşmaları yaptıkları entegrasyonları sayesinde veri tabanını sürekli otomatikman güncelleyerek taze bilgiler ile bizlere her gün yeni çözümler sunabiliyorlar.


Bu özellikler de çoğu sektörde olduğu gibi, seyahat sektöründe de bize ebeveynlerimizden kalan ansiklopedileri ve bayiilerde satılamayan seyahat dergilerini rafa kaldırtacak nitelikte. 

Asıl önemli soru ise bütçe desteği, ödeme vadeleri, danışmanlık ve özel dokunuşları sayesinde hala varlığını devam ettirmeye çalışan Outgoing ve Incentive içerikli etkinlik hizmet sağlayıcılarının, bireyselliğin ve datalara ulaşımın günden güne kolaylaştığı bu uygulamalara karşı ne kadar dayanabileceği ve devamlılık için ne gibi yenilikler yapacağıdır.


İşte çeşitli özellikleri ile bizlere filtreleme sonrasında yaklaşık 1 saniye içerisinde farklı çözümler sunan 4 modern uygulama : 





en-iyi-4-seyahat-uygulaması-inspirock-app

Seçtiğiniz filtrelere göre size uygun araştırma botları ile seyahat tercihlerinizi 230.000.000'dan fazla veri noktasıyla eşleştirir.  Ziyaret edilecek en iyi yerleri ve zamanı çıkartır, ayrıca tarihlerinizi belirttiğiniz takdirde seçtiğiniz filtrelere istinaden size uçaklar da dahil olmak üzere anında bir seyahat programı çıkartıyor. Geriye de size sadece izninizi ve bütçenizi ayarlamak kalıyor. 




visit a city

Visit a city uygulamasında 7000'den fazla destinasyon, 20.000'den fazla Guide, organize edilebilir rehber kategorileri altında seçtiğiniz bir yer için yapılacak şeyler, 1 ve 7 gün arası güzergah , Yiyecek içecek ve gece hayatı, seyahat ipuçları filtreleri de yer alıyor. Ayrıca www.viator.com ile entegrasyonu sayesinde farklı tur önerilerinden istediğinizi alabilir, turdan belirtilen süre öncesine kadar ücretsiz iptal hakkından yararlanabilirsiniz. 




trip advisor

Tripadvisor,  malumunuz gezmeyi sevenlerin ilk göz ağrısı. Biz seyyahların kutsal sözlüğü ve adeta tüketici hakları sesi niteliğinde bir hazine. 

En önemli özelliği gideceğiniz herhangi bir konaklama tesisi ya da şehrin kullanıcı profillerine göre ( aile, çift, arkadaş, yalnız ) ayrı ayrı yorum ve puanlarının incelenebilmesi.  Online tur operatörü botların yönlendirmesi ile otel rezervasyonu için uygun fiyatları karşılaştırabilir, gitmek istediğiniz herhangi bir şehir için hem Tripadvisor hem de kullanıcıların yazdığı yazıları, fotoğrafları ayrı ayrı inceleyerek doğruluğunu aynı anda kontrol edebilirsiniz. 
Bu sisteme kayıtlı çoğu konaklama ve yiyecek içecek işletmesi de bilinçli bir yapıda olduğundan dolayı yorumlarınıza genelde aynı alan üzerinden yanıt vererek hizmet kalitelerini sürekli iyileştirmeye çalışmaktadır.





trip hobo

Sloganı ''Dünyanın en akıllı seyahat planlayıcısı'' olan Triphobo da yapay zeka yoluyla belirttiğiniz filtrelere göre size en uygun seyahat planını botları sayesinde otomatik olarak çıkartıyor. Seyahat planlayıcı, Blog, yapılacak şeyler, rotalar ve oteller kategorilerinden sizlere en uygun hizmeti bulup dilerseniz skyscanner ve booking üzerinden rezervasyona da yönlendirebiliyor. Ayrıca gitmek istediğiniz destinasyonlarla alakalı olarak bir seyahat acentasına danışmak isterseniz bu özelliği de mevcut ve ücretsiz teklif alma kategorisine bilgilerinizi eklediğiniz takdirde ilgili uzmanlar, seyahat planlama ve rezervasyonunuzda size yardımcı olmak için e-posta, telefon veya whatsApp üzerinden bağlantı kurabiliyorlar. 




Seyahat için yaptığın yatırım kendin için yaptığın en iyi yatırımdır.    
Matthew Karsten  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder