Moises Naim - Gücün Sonu (The End of Power) - Event4.0 | 4. Nesil Etkinlikler, Trend ve Gelişim Portalım

YENİ ÇIKANLAR

3 Nisan 2021 Cumartesi

Moises Naim - Gücün Sonu (The End of Power)

Önerilen kitaplar serisine uzun bir arada verdikten sonra, bunu alakalı olduğu teknoloji, kreatif vb. bölüm adı altında işlemekten ziyade,  ''Kitap'' kategorisi açarak bu önemli konuyu apayrı değerli bir rafa taşımaya karar verdim. 

Önce benim okuyup deneyimlediğim, daha sonra da hem event sektöründe, hem de diğer kurumsal hayatın ağırlığını yaşayan kişilerin kişisel gelişimine yararlı olabileceğini düşündüğüm kitaplardan yaratılmış bir alan olacak.

En önemlisi de geriye dönüp baktığımda gerçekten hangi kitabı, o yıllardaki bakış açımla nasıl değerlendirmişim diye tekrar okumak en eğlencelisi olacak benim için. Bir nevi sanal arşiv olacak benim için de.

Herkesin değerli vakti olduğundan standart eleştiri blogları gibi uzun ve kimisi için sıkıcı değil, kısacık içerik ve puanlar ile çerez tadında birkaç öneri gibi düşünebilirsiniz. 

Sizlerin de önerileri varsa merakla bekler, önce kendim okuyup deneyimledikten sonra bu değerli rafta öneri olarak yayınlamak isterim.

Uzun zaman önce  uzun bir blog ile Rod Judkins kitabıyla başlattığım yazı serisine, bu yeni kategori altında  Moises Naim - Gücün Sonu (The End of Power) ile devam ediyorum. 


Kitap

Gücün Sonu  (The End of Power)

the-end-of-power-moises-naim


Yazar

Moises Naim

Yazar hakkında: https://en.wikipedia.org/wiki/Mois%C3%A9s_Na%C3%ADm 


Yayınevi

Pozitif Yayınları


İçerik

Global güçlerin, devletlerin, şirketlerin günümüzün bireyselleşen hızlı dünyasında değer kaybettiğini ve bireysel olarak da yapabileceğimiz gücün sadece çok büyük kurumlarda olmadığını anlatan bir iç uyandırıcı. 


Alıntı

''Yeniden doğmakta olan bir dünyada yolumuzu bulmak adına atacağımız ilk adım, gücün çürüyüşünü anlamak adına olmalı'' 


Tavsiye Notu

5 üzerinden 4 ****


Ek tavsiye uygulama :  #1000Kitap 

Kişisel gelişim dışında diğer tüm kitaplar için de bir tavsiyem olacak. Okudum, okuyacağım, okuyorum, alıntı yap, eleştiri yaz gibi çok güzel özellikleri olan, fotoğraflar ve videolarla sizi boğmayan, sadece kitap üzerine sosyal bir mecra olan 1000 Kitap uygulamasında bir hesap açabilir, merak ettiğiniz tüm kitapları araştırabilir ve sanal kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Tüm kitap severlere tavsiye ederim. Beni de arkadaş olarak eklemek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Profil : https://1000kitap.com/syrinks


Herkesin kitapla kalması ve şunu asla unutmaması dileğiyle...


Hayatta en hakiki mürşit ilimdir!

M. Kemal Atatürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder